Colofon

Algemeen

Salon14 streeft ernaar de site zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Eventuele suggesties, vragen of op- en aanmerkingen over de inhoud, samenstelling of vormgeving van de website kunt u het beste via het contactformulier aan Salon14 kenbaar maken. De salon staat altijd open voor verbeteringen! Kijk ook even naar het privacy beleid van Salon14.

Ontwerp en techniek

Aan deze website van Salon14 werk(t)en de volgende personen en bedrijven mee:

Design:
Verkoop:
Techniek:
Hosting:
Huisstijl:
Fotografie:
Content:
SEO:
Management:

Red Factory
ThemeForest
WordPress
Your Hosting
Mandy Wennink
Suus’ FotoSjop
Mandy Wennink
Martijn Kamphuis
René Wennink
Foto van de website home pagina voor het colofon.
Deze website is responsive opgezet, d.w.z. dat de site werkt op alle beeldresoluties, of het nu een desktopcomputer is, een laptop, een tablet (iPad) of een smartphone (iPhone).

De website is ontwikkeld in het content management systeem (CMS) WordPress en is derhalve geschikt voor vrijwel alle internetbrowsers.

Rechten

Het auteursrecht en databankenrecht op deze website (www.salon14.nl) is in handen van Salon14. Voor het kopiëren, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van Salon14.