Salon14 bestaat 1 jaar

Hoera, Salon14 bestaat alweer 1 jaar

Vorig jaar op 1 september was de officiële opening van Salon14. Het jaar is echt voorbij gevlogen. Het was een spannend, maar vooral een leuk jaar waarin ik al een flinke klantenkring heb opgebouwd. Ik wil dan ook graag van deze gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal ontzettend te bedanken voor het vertrouwen in mij en alle leuke reacties die ik heb mogen ontvangen.

Na mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste heb ik enkele aanvullende specialisaties gevolgd, zoals wimperextensions plaatsen en CND shellac. Daarnaast heb ik nog specifieke producttrainingen bij Alcina gehad.

Alcina is het merk waarmee ik werk in mijn salon en waar ik nog steeds superblij mee ben. En inmiddels vele klanten met mij! De huidverzorgingslijn van Alcina bevat producten die zich kenmerken door een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

Voor thuisgebruik heb ik natuurlijk dag- en nachtcrèmes in de verkoop, maar ook serums, oogcrèmes, maskers, ampullen en reinigingsproducten voor ieder huidtype (kijk hier voor een overzicht van alle producten met prijzen). In de toekomst hoop ik hier nog make-up en enkele fijne haarproducten aan toe te voegen

Het afgelopen jaar was voor mij een mooi jaar waarin ik veel geleerd heb. Ik hoop dat ik komend jaar weer met net zoveel plezier en enthousiasme werken mag.

Als je het leuk vindt, kun je me natuurlijk volgen via Facebook en mijn website www.salon14.nl. Je blijft dan op de hoogte van alle aanbiedingen en vernieuwingen binnen de salon. Ik zou het ontzettend leuk vinden als je me laat weten wat je van mijn salon, mijn berichten en mijn producten vindt. Dat kun je eenvoudig en snel doen door een reactie op een (blog-) bericht achter te laten of een klantervaring te geven. Het zou helemaal top zijn als je ook nog een recensie of een review op Google+ en/of Facebook zou willen geven!

Dames en heren, nogmaals bedankt voor het afgelopen jaar en natuurlijk staat er  voor elke klant   nog een  klein presentje   klaar deze maand!

Tot ziens bij Salon14, Carmelstraat 14 in Oldenzaal, bereikbaar via (06) 20 63 36 37 of mandy.wennink@gmail.com.