Partners

Salon14 gelooft in een goede samenwerking met partners met als doel het versterken van de klanttevredenheid. Salon14 kiest daarbij bewust voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dat is de reden dat de partners van Salon14 qua aantal beperkt zijn. Hieronder volgt in het kort wat informatie over de partners van Salon14.

ALCINA Kosmetik is een van de belangrijkste partners van Salon14
ALCINA Kosmetik is de hoofdleverancier van Salon14. ALCINA is een kwaliteitsmerk met een doeltreffende werking en een optimale verdraagzaamheid. Salon14 is dan ook erg trots op de samenwerking met deze Duitse fabrikant. Op deze pagina leest u meer over de preferred supplier van Salon14.
Dr Kurt Wolff is een van de partners van Salon14
Het consortium achter ALCINA is Dr. Kurt Wolff GmbH & Co. Dit wereldwijd opererende bedrijf uit Bielefeld (Duitsland) heeft naast ALCINA nog enkele bekende merken, zoals Alpecin en Plantur. Het Onderzoeksinstituut Dr. Wolff is dagelijks bezig om producten te ontwikkelen en te innoveren – en dat doen ze al jarenlang. Het motto van het farmaceutische bedrijf, dat in 1905 werd opgericht door chemicus en apotheker Dr. August Wolff, is dan ook “Innovatie is onze traditie”. ALCINA profiteert van een nauwe samenwerking met dermatologen, huidspecialisten en universitaire klinieken. Het resultaat is een kwaliteitsmerk waar Salon14 erg trots op is.
Salon14 gebruikt geneO+
Het Geneo+ systeem biedt OxyGeneo, TriPollar-radiofrequentie en Ultrasound behandelingen in één systeem. Gecombineerd in één behandeling pakt Geneo+ huidverbetering op alle niveaus aan. Niet voor niets heeft het Geneo+ systeem de Cosmopolitan Prix de Beauté Award gewonnen als beste huidverbeterende systeem.