Vakopleiding schoonheidsspecialiste
Vakopleiding schoonheidsspecialiste

Diploma

In juni 2013 heb ik de erkende vakopleiding schoonheidsspecialiste bij IMKO Opleidingen met goed gevolg afgerond. Deze opleiding richt zich volledig op het praktische beroep van schoonheidsspecialiste. Alle exameneisen van zowel OCW als de branche organisatie ANBOS zijn verwerkt in de opleiding.

 

Scholing

Salon14 ziet kwaliteit als een basisvereiste voor tevreden klanten en een succesvolle schoonheidssalon. Daarom zorgt Salon14 voor continue verbetering door scholing bij erkende bedrijven en instanties, zoals het opleidingeninstituut van ALCINA.

Vakopleiding schoonheidsspecialiste
Certificaat wimperstyliste

Wimperstyliste

Salon14 is sinds eind januari 2014 bevoegd als professioneel wimperstyliste. Dat houdt in dat Salon14 beschikt over de theoretische kennis èn de praktische vaardigheden voor het plaatsen van wimperextensions. Daarbij wordt de one by one techniek (haartje voor haartje) gebruikt.

De opleiding is genoten bij Lash eXtend waar wordt getraind door vakbekwame wimperstylistes die jarenlange werkervaring hebben in de wimperbranche en opgeleid zijn in Tuscon Arizona, Los Angeles, New York, en London. De 2 daagse opleiding van Lash eXtend is een door KOC erkende opleiding.