Geneo+ huidverbetering

Geneo+ is een gloednieuwe techniek die op diverse manieren je huid laat stralen.

Wat is de 3-in-1 super facial?

Geneo+ is een nieuw behandelplatform voor huidverbetering die de standaard in gelaatsbehandelingen herdefinieert dankzij de combinatie van OxyGeneo, TrPollar en Ultrasound technologieën. Eén platform levert nu een meervoudige behandeling voor ultieme huidverbetering van binnenuit.

Het Geneo+ systeem bestaat uit:

1) OxyGeneo

  • Het alternatief voor microdermabrasie, zuurstofbehandeling, fruitzuurpeeling en anti-aging verzorging in één.
  • Biedt direct resultaat in 15 minuten.

OxyGeneo is een alles in één gezichtsbehandeling die fijne lijntjes verzacht, de huidtextuur verbetert, rimpels reduceert en een doffe huid revitaliseert en laat stralen van vitaliteit.

OxyGeneo is geïnspireerd door de werking van warmwater-bronnen die erom bekend staan de zuurstofvoorziening van de huid te verbeteren. Door dit effect stimuleert OxyGeneo het lichaamseigen vermogen om zuurstof naar het behandelgebied te brengen terwijl gelijktijdig de huid wordt geëxfolieerd. Dit zorgt voor de optimale condities om actieve ingrediënten beter op te nemen zowel tijdens als na de behandeling.

2) TriPollar 

  • De veiligste, meest plezierige radiofrequentie (RF) behandeling voor rimpelreductie, huidverstrakking en huidversteviging.

3) Ultrasound

  • Verbetert de opname van actieve ingrediënten, verhoogt het celmetabolisme en de microcirculatie.
  • Verbetert de vochtbalans, vernauwt poriën, vermindert couperose en reduceert wallen rondom de ogen.

Ultrasound Geneo+ behandeling voor een mooie huid bij Salon14

Wat kan ik verwachten?

Hoeveel behandelingen heb ik nodig om resultaat te zien?

Direct na de eerste behandeling is een natuurlijk resultaat zichtbaar. Om het optimale resultaat te verkrijgen, adviseren wij een kuur bestaande uit meerdere behandelingen (vaak 6). Dit zal het resultaat duurzaam maken en verdiepen.

Wat kan ik verwachten na een behandeling?

Na een Geneo behandeling voelt de huid fris, glad en jeugdig aan. Er is geen hersteltijd waardoor de dagelijkse routine direct opgepakt kan worden.

Zijn de behandelingen geschikt voor alle huidtypen?

Ja, OxyGeneo, TriPollar en Ultrasound zijn veilig voor alle huidtypen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Indien alle behandelingen worden gecombineerd duurt dit gemiddeld 90 minuten. Één enkele behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Wat kosten de behandelingen?

De prijzen voor de behandelingen staan in de prijslijst.

 

Hoe werkt het?

De capsule exfolieert de bovenste huidlaag, verwijdert overtollige dode huidcellen en geeft een gladde, zachte en nieuwe huid.

CO2 belletjes spatten zacht uiteen tegen het huidoppervlak waardoor van binnenuit zuurstof naar het behandelgebied wordt gevoerd. Verhoogt de doorbloeding, voedingsvoorziening en daarmee het huidmetabolisme.

De Capsugen bereidt de huid voor op de opname van actieve ingrediënten.

TriPollar verhit collageenvezels en verstrakt de huid teneinde de productie van nieuw collageen te verhogen. Het vermindert rimpels en huidverslapping met direct resultaat na één behandeling.

Ultrasound golven dringen door tot onder het huidoppervlak. De vibraties bevorderen de opname van specifieke ingrediënten in de huid.

Balance illuminate revive serum bij Salon14

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Geneo+ voor jou kan betekenen of wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Stel gerust je vraag via het contactformulier of bel of app gewoon even.