ALCINA

Salon14 werkt met de producten van ALCINA

ALCINA is ontworpen door de Duitse dermatoloog Dr. Kurt Wolff en vindt haar oorsprong in de farmaceutische industrie. Het bedrijf profiteert dan ook van een nauwe samenwerking met dermatologen, huidspecialisten en universitaire klinieken. Het resultaat is een kwaliteitsmerk met een doeltreffende werking en een optimale verdraagzaamheid.

3869903_orig

Proefdiervrij

ALCINA (Kosmetik Skincare) wordt in Nederland steeds bekender en staat inmiddels in de top 5 van de Duitse cosmetica leveranciers binnen de professionele beauty branche. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen en er is constante controle door dermatologen. De natuurlijke werkstoffen zijn veelvuldig beproefd en harmonisch op elkaar afgestemd, maar er wordt géén gebruik gemaakt van proefdieren bij de ontwikkeling van een product. Bij de ontwikkeling en testen van producten worden namelijk uitsluitend proefpersonen ingezet. Door deze werkwijze kan ALCINA een 100% garantie afgeven op zuiverheid, verdraagzaamheid en werkzaamheid van al haar producten. Het productieproces verloopt volgens Good Manufacturing Practice (GMP), een hoog gekwalificeerde productiemethode waaraan de farmaceutische industrie moet voldoen en waar ALCINA vrijwillig aan voldoet.

Exclusief

De producten van ALCINA zijn exclusief, dat wil zeggen dat zij alleen verkrijgbaar zijn in de erkende schoonheidssalons. De producten van ALCINA zijn dus niet verkrijgbaar bij de groothandels. Deze exclusiviteit heeft als reden dat ALCINA ervan overtuigd is, dat uitsluitend een professionele schoonheidsspecialiste kan beoordelen welke producten van ALCINA de cliënt nodig heeft. ALCINA staat namelijk bekend om haar uitgebreide lijn voor de meest uiteenlopende huidtypes. Salon14 heeft dus voor elk huidtype een stralende oplossing!

Kortom: Salon14 is trots de productenlijn van ALCINA te mogen voeren! Maak nu snel een afspraak om kennis te maken met de producten van ALCINA of kijk even rond op de producten pagina.

F34258 - E_Lifting_Creme
F34251 - E_Vitamin-A-Creme