Contact

 

Neem contact op

Wil je een afspraak maken of een cadeaubon bestellen , wil je meer informatie of heb je gewoon een vraag? Neem dan contact op met Salon14 via het onderstaande contactformulier of bel even.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Adresgegevens

contact-location [1] Carmelstraat 14, Oldenzaal
contact-phone [1] (06) 20 63 36 37
contact email [1] mandy.wennink@salon14.nl

Voel je vrij om bij de voordeur aan te bellen. De salon is aan huis. De gezellige salon bevindt zich direct aan de rechterkant van de voordeur en biedt voldoende privacy. Parkeren kan voor de deur.

Nieuwsbrief

Ontvang de Salon 14-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Stuur een e-mail via het contactformulier met het onderwerp Nieuwsbrief en je wordt opgenomen in de nieuwsgroep.

Openingstijden

Salon14 is op maandag en dinsdag geopend van 08:30 tot 22:00 uur en op donderdag en vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur geopend. Bel of stuur een bericht (WhatsApp) en er wordt een afspraak gemaakt. Of mail een afspraakverzoek via het contactformulier.

Als een afspraak niet kan worden geannuleerd, laat het ons dan op tijd weten. De tijd is namelijk speciaal voor jou gereserveerd.

Openbaar vervoer

Salon14 is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation (en het busstation) is het slechts 8 minuten lopen naar Salon14.