Over Salon14
Salon14 van Mandy Wennink in Oldenzaal

Welkom!

Salon14 is dè plek in Oldenzaal voor een professionele schoonheidsbehandeling in een ontspannen en huiselijke sfeer.

De salon is gelegen aan huis (Carmelstraat 14) vlakbij de Antoniuskerk aan de rand van het centrum. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.

Kwaliteit

Salon14 hecht bijzonder veel waarde aan kwaliteit en persoonlijke aandacht. De salon werkt zorgvuldig volgens de geldende normen en richtlijnen binnen de branche voor huidverzorging volgens de ANBOS (Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging).

Ambitie

Salon14 heeft de ambitie om uw huid in topconditie te brengen en te houden en dat alles op een natuurlijke wijze en in een ontspannende sfeer. Salon14 maakt daarom géén gebruik van kostbare apparatuur voor bijvoorbeeld IPL, laser, microdermabrasie of mesotherapie, maar kiest bewust voor de moderne en beproefde huidverzorgings-producten van ALCINA waarmee zeker huidverbetering gegenereerd kan worden.

Mogelijkheden

Kijk gerust even rond op deze website naar de mogelijke behandelingen en beschikbare producten. Kom ook even binnenkijken bij Salon14 voor een impressie van de salon. En als u het leuk vindt, vergeet dan niet om Salon14 te “liken” op Facebook of Google+.