30+ huid

Huidveroudering begint vanaf je 25e

Vanaf je 25e gaat de conditie van de huid achteruit. De celstofwisseling verloopt trager en de eerste tekenen van huidveroudering worden zichtbaar: de fijne lijntjes. Daarom is het zaak om de huid vanaf dat moment echt goed te gaan verzorgen. Het allerbelangrijkste hierbij is de reiniging.

Gebruik hiervoor een milk om de make-up te verwijderen, gevolgd door een lotion of een tonic. Voor een fris gevoel kunt u in de ochtend kiezen voor een mousse of een wasgel (handig onder de douche).

Daarnaast zijn een goed hydraterende dagcrème en een voedende nachtcrème van essentieel belang voor de 30+ huid. Deze doen hun werk het beste op een goed gereinigde huid.

Ook vocht en bescherming tegen de zon zijn vanaf je 25e de sleutelwoorden als het om verzorging gaat. En dan niet alleen vocht van buitenaf, maar ook van binnen; veel water drinken dus en voedsel kiezen waar veel water in zit, zoals komkommers.

Een regelmatig bezoek aan uw schoonheidsspecialiste draagt bij aan een mooie, gezonde en stralende huid. Bij Salon14 kunt u, naast professionele behandelingen, zoals een dieptereiniging, een luxe gezichtsmasker (bijvoorbeeld collageen) of een verkwikkende gelaatsmassage met ampul, ook terecht voor advies over producten en de verzorging van uw huid thuis.

Huidveroudering
Huidveroudering
Huidveroudering