rode wonder alcina masker

Het Rode Wonder

Ervaar Het Rode Wonder! Een extra dosis verzorging.

Alcina ontwikkelde voor dit nieuwe, verzorgende masker een unieke structuur die na het aanbrengen direct de huid bindt en intensief verzorgt. Een weldadige warmte verspreidt zich over het hele gezicht. De hoogwaardige druivenpitolie trekt onmiddellijk in de huid voor een verzorgend effect en geeft een soepel en zacht gevoel – ook bij koude winterdagen.

Eenvoudig, snel en werkzaam

Opbrengen over uw gehele gezicht en hals, 15 minuten laten intrekken en het effect direct beleven. Daarna de gel met water oplossen en verwijderen. Uw huid voelt weer zijdezacht aan, is weer vol veerkracht en ziet er goed verzorgd uit.

De waardevolle werkstoffen

Druivenpitolie bezit een hoog aandeel vetzuren en antioxidanten, zoals Vitamine E en polyfenolen. De werkstoffen trekken direct in de huid, maken de huid zacht, soepel, veerkrachtig en beschermen de huidcellen.

Salon14 laat u kennismaken

Dit nieuwe product van ALCINA wordt door Salon14 inmiddels gebruikt als masker tijdens de Plus en de Luxe gezichtsbehandeling en wordt als zeer prettig ervaren door mijn klanten. Gelijk bij het aanbrengen ervaar je een weldadig gevoel en na enkele minuten trekt er een aangename warmte door je huid. Het effect is onmiddellijk voelbaar en zichtbaar! Dit masker is in de gure wintermaanden zeer aan te raden en vooral ook voor thuisgebruik. Wekelijks gebruik van Het Rode Wonder zorgt voor een zachte, soepele huid die er fris en verzorgd uitziet!

Bekijk dit YouTube filmpje voor meer informatie over Het Rode Wonder of bekijk de leuke blog van deze 2 Nederlandse beautybloggers van LiveLifeGorgeous.

Rode Wonder
Rode Wonder verpakking