Hyaluron 2.0 bij Salon14

Hyaluron 2.0

€34,95

Extra hydratatie voor een strakke huid. Vocht in plaats van rimpels.

De huid heeft vocht nodig. Hyaluron 2.0 biedt extra vocht voor een strakke, gladde huid. De 2.0 staat voor de vernieuwde generatie hyaluronzuur.

De grote en kleine moleculen zorgen voor een optimale hydratatie van de huid. Het geheim zit in de mix!

De grote moleculen in hyaluronzuur vormen als het ware een polymoleculair netwerk op de huid, waardoor deze meteen gladder en steviger aanvoelt. Dit effect wordt duurzaam ondersteund door de kleine moleculen, omdat deze dieper in de epidermis binnendringen en voor een verbeterde samenhang van de cellen zorgen.

De huid houdt meer vocht vast en slaat het vocht beter op – lijntjes zijn meteen minder zichtbaar.

Dit serum gebruikt u onder uw dag-/nachtverzorging. Hyaluron 2.0 is niet vet en trekt snel in.

Hyaluronzuur met 3-voudige werking

Hyaluronzuur vormt een natuurlijk en elementair bestanddeel van het bindweefsel. Dankzij wetenschappelijk onderzoek kan hyaluronzuur biotechnologisch worden geproduceerd en daardoor ontstaat een bijzonder puur en voor cosmetische doeleinden geschikt product.

Hyaluronzuur hydrateert intensief en vult de vochtdepots van de huid aan. De 3-voudige werking bestaat uit: hydrateren, vasthouden en de huid verstevigen.

Levenselixer: water

De mens kan lange tijd overleven zonder voeding, maar niet zonder water. Ons lichaam bestaat tot 60% uit water en we verliezen dagelijks ca. 2 à 3 liter vocht – een verlies dat absoluut aangevuld moet worden. Hetzelfde geldt voor de huid, zonder vocht raakt de huid gedehydrateerd, ze wordt droog en er ontstaan rimpels. Hyaluronzuur ondersteunt de huid bij het opvullen van de vochtdepots.

Details

Inhoud:
30 ml

Gebruik:
Onder alle gezichtscrèmes