Partners

Salon14 gelooft in een goede samenwerking met partners met als doel het versterken van de klanttevredenheid. Salon14 kiest daarbij bewust voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dat is de reden dat de partners van Salon14 qua aantal beperkt zijn. Hieronder volgt in het kort wat informatie over de partners van Salon14.

ALCINA Kosmetik is een van de belangrijkste partners van Salon14
ALCINA Kosmetik is de hoofdleverancier van Salon14. ALCINA is een kwaliteitsmerk met een doeltreffende werking en een optimale verdraagzaamheid. Salon14 is dan ook erg trots op de samenwerking met deze Duitse fabrikant. Op deze pagina leest u meer over de preferred supplier van Salon14.
Dr Kurt Wolff is een van de partners van Salon14
Het consortium achter ALCINA is Dr. Kurt Wolff GmbH & Co. Dit wereldwijd opererende bedrijf uit Bielefeld (Duitsland) heeft naast ALCINA nog enkele bekende merken, zoals Alpecin en Plantur. Het Onderzoeksinstituut Dr. Wolff is dagelijks bezig om producten te ontwikkelen en te innoveren – en dat doen ze al jarenlang. Het motto van het farmaceutische bedrijf, dat in 1905 werd opgericht door chemicus en apotheker Dr. August Wolff, is dan ook “Innovatie is onze traditie”. ALCINA profiteert van een nauwe samenwerking met dermatologen, huidspecialisten en universitaire klinieken. Het resultaat is een kwaliteitsmerk waar Salon14 erg trots op is.
Lash eXtend is een van de partners van Salon14
Voor wimperextensions of wimperverlenging is Lash eXtend de partner van Salon14. Lash eXtend is een merk dat ontwikkeld is op Nederlandse bodem. Vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort levert Lash eXtend wimperextensions met bijbehorende producten en trainingen aan wimperstylisten in heel Nederland.
CND Shellac is een van de partners van Salon14
Sinds het voorjaar van 2014 is CND Shellac de leverancier van de gel lak voor hand- en teennagels. Het Amerikaanse bedrijf CND™ is de nummer 1 leverancier wereldwijd van professionele nagelproducten, waaronder de in Nederland en Europa zeer populaire Shellac producten. CND™ blijft de markt innoveren met nieuwe vooruitstrevende producten en Salon14 is dan ook zeer blij met deze partner. De CND Shellac is trouwens wereldwijd al eens uitgeroepen tot Beste Gel Polish Product. Meer weten? Lees ook mijn blog over CND Shellac.